Portfolio

Theaterwijs
Schoonheidssalon Heuveleind
Wouters Groep BV
Het Ware Huis
Stichting 't Schouw
Virtueel Plein Casteren
Zorg voor een
De Bemi Hoeve
Theaterwijs
Klant:
Theaterwijs

Website:
http://www.theaterwijs.nl/

Ons werk bestond uit het uitwerken van het ontwerp, gemaakt door Maiike Hendriks-Schunck, en het en realiseren van de website. Tevens hosten wij de website en e-mail. Deze website is zoals veel van onze sites uitgerust met CMS zodat de klant makelijk en eenvoudig zelf wijzigingen aan zijn site kan doorvoeren.

Schoonheidssalon Heuveleind
Klant:
Schoonheidssalon Heuveleind

Website:
http://schoonheidssalonheuveleind.nl/

Ons werk bestond uit het uitwerken van het aangeleverde ontwerp gemaakt  en het en realiseren van de website. Tevens hosten wij de website en e-mail. Deze website is zoals veel van onze sites uitgerust met CMS zodat de klant makelijk en eenvoudig zelf wijzigingen aan zijn site kan doorvoeren.

Wouters Groep BV
Klant:
Wouters Groep BV

Website:
http://www.wouters-groep.nl/

De Wouters Groep BV bestaat uit twee aparte bedrijven namelijk Wouters Electrotechniek BV en Wouters Klimaattechniek BV.

Ons werk bestond uit het ontwerpen en het en realiseren van de website. Tevens hosten wij de website en e-mail. Deze website is zoals veel van onze sites uitgerust met CMS zodat de klant makelijk en eenvoudig zelf wijzigingen aan zijn site kan aanbrengen
 

Het Ware Huis
Klant:
Het Ware Huis

Website:
http://www.hetwarehuis.nl

Een galerie vol met waarachtige toegepaste kunst uit het begin van de twintigste eeuw. Het Ware Huis is gespecialiseerd in een zeer internationale collectie. U vind er keramiek, bronzen, verlichting, metaalwerk en glaskunst van vooraanstaande kunstenaars en producenten. Een speciale plek neemt de collectie keramiek van Max Laeuger en Clement Massier in naast glaswerk van Daum. Voor een topstuk uit het buitenland hoeft u net de grens niet over, maar kunt u terecht in onze eigen Kempen, bij Het Ware Huis.

 

Zowel het ontwerp als de technische realisatie zijn van de hand van Het Collectief.

Stichting 't Schouw
Klant:
Stichting 't Schouw

Website:
http://www.tschouw.nl/

Op de website van Stichting 't Schouw vindt u informatie over de voorstellingen in De Kei in Reusel.

Deze website werd volledig door Het Collectief ontwikkeld. Wij namen zowel het ontwerp voor onze rekening als de uitvoering. Deze website is zoals veel van onze sites uitgerust met CMS zodat de klant makkelijk en eenvoudig zelf wijzigingen aan zijn site kan aanbrengen.

Virtueel Plein Casteren
Klant:
Virtueel Plein Casteren

Website:
http://www.casteren.net

Casteren.net is van en voor de gemeenschap van Casteren.

De site in een voorbeeld van het concept Virtueel Plein. Op dit plein geven wij aanbieders zoals middenstanders, verenigingen en organisaties de gelegenheid hun produkten, waren en diensten aan te bieden. Het concept word toegepast in verschillende dorpen in de regio en is volledig ontwikkeld door Het Collectief.

Zorg voor een
Klant:
Zorg voor een "Betere Dag"

Website:
https://zorgvooreenbeteredag.nl/

Een "Betere Dag" biedt woonruimte en zorg aan jongeren en jong volwassenen die vastlopen in de thuissituatie of samenleving. Wij bieden een kleinschalige woonvorm voor zowel beschermd als begeleid wonen. Bij beschermd wonen, woon je in een veilige beschermde woonomgeving samen met andere jongeren die niet of nog niet zelfstandig kunnen wonen. Omdat iedereen anders is, bieden we voor jou persoonlijke begeleiding en zorg op maat. Deze zorg kan uit verschillende doelen bestaan en is gericht op jouw individuele zorgvraag. Samen met je begeleiders kijken we voorafgaand aan het zorgtraject waar je staat en hoe zelfredzaam je bent. Dan kunnen we kijken welke vorm van wonen het best bij je past.

De Bemi Hoeve
Klant:
De Bemi Hoeve

Website:
http://debemihoeve.nl

De geboorte van een veulen is iedere keer weer een heel bijzonder en spannend moment. Meestal gaat het wel goed, maar soms kan er iets verkeerd gaan bij de bevalling, met de merrie en/of het veulen.

Wilt u graag een veulen fokken bij uw merrie? Maar heeft u geen ervaring met de geboorte van een veulen. Of heeft u geen tijd om te waken tijdens de laatste dagen van de dracht? Dan kunt u met uw merrie bij ons terecht, want wij zijn gespecialiseerd in de kraamzorg bij paarden. 

Intensieve controle voorkomt ernstige complicaties.

Een geboorte zonder controle kan in veel gevallen vlot en normaal verlopen. De geboorte bij het paard verloopt echter vaak explosief. Waneer er dan een complicatie voordoet  kunnen de gevolgen voor de merrie en het veulen verstrekkend zijn. Ernstige gevolgen kunnen worden voorkomen door intensieve bewaking voor, tijdens en na de geboorte van het veulen. De Bemi Hoeve streeft naar een continue toezicht doormiddel van camerabewaking en een zender op de vulva. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat handelen bij eventuele complicaties.