Portfolio

Bungalowpark Vogelenzang
Valeres Industriebouw B.V.
Grand café - Brasserie La Gare
van den Hout - Schroefbladen.nl
Zakenplanner
Jansen Machinebouw

Bungalowpark Vogelenzang
Klant:
Bungalowpark Vogelenzang

Website:
http://www.bungalowparkvogelenzang.nl/

Bungalowpark Vogelenzang, gelegen in het Brabantse Lage Mierde, telt 22 stenen bungalows die geschikt zijn voor vier tot zes personen. De bungalows staan verspreid bosrijk een terrein van 60.000 vierkante meter, zodat een ruime mate van privacy is gewaarborgd.

Voor de website van Bungalowpark Vogelenzang verzorgde Het Collectief het ontwerp en de uitvoering daarvan. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Door het toevoegen van een op maat gemaakt CMS systeem is het voor de klant erg gemakkelijk de content te beheren.Valeres Industriebouw B.V.
Klant:
Valeres Industriebouw B.V.

Website:
http://www.valeres.nl/

VALERES Industriebouw B.V. is al jarenlang de specialist in het ontwerpen en realiseren van bedrijfsgebouwen in elke gewenste vorm en in elk gewenst formaat, geheel conform uw persoonlijke wensen en eisen.

Voor de website van VALERES verzorgde Het Collectief het ontwerp en de uitvoering daarvan. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Door het toevoegen van een op maat gemaakt CMS systeem is het voor de klant erg gemakkelijk de content te beheren.Grand café - Brasserie La Gare
Klant:
Grand café - Brasserie La Gare

Website:
http://www.la-gare.nl

Bij Grand café - Brasserie La Gare heb je het juiste spoor te pakken voor een gezellig avondje stappen met vrienden, of een heerlijk etentje met z’n tweetjes of met een hele groep. La Gare is de plek bij uitstek voor een smakelijke zakenlunch of een lekker drankje op ons verwarmde terras met gratis Wifi.

Ons werk bestond uit het uitwerken van het aangeleverde ontwerp gemaakt door CT-Design en het en realiseren van de website. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Tevens hosten wij de website. Deze website is zoals veel van onze sites uitgerust met CMS zodat de klant makelijk en eenvoudig zelf wijzigingen aan zijn site kan doorvoeren.van den Hout - Schroefbladen.nl
Klant:
van den Hout - Schroefbladen.nl

Website:
http://www.schroefbladen.nl/

Van Den Hout Schroefbladen.nl produceert transportschroefbladen in praktisch alle voorkomende vormen, materialen en uitvoeringen.

Ons werk bestond uit het uitwerken van het aangeleverde ontwerp gemaakt door CT-Design en het en realiseren van de website. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Tevens hosten wij de website. Deze website is zoals veel van onze sites uitgerust met CMS zodat de klant makelijk en eenvoudig zelf wijzigingen aan zijn site kan doorvoeren.

 


Zakenplanner
Klant:
Zakenplanner

Website:
http://pracht.virtueelplein.nl

De zalenplanner van Virtueel Plein is een applicatie die het voor gemeenschapshuizen en zalencentra mogelijk maakt reserveringen vast te (laten) leggen. Danwel in eigen beheer of ook al door klanten.

Tevens kunnen consumpties en catering worden vastgelegd en het geheel gefactureerd.Jansen Machinebouw
Klant:
Jansen Machinebouw

Website:
http://www.jansenmachinebouw.nl/

Jansen Machinebouw is een modern bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de toelevering van RVS machineonderdelen aan de machinebouw. Vooral in enkel stuks en kleine series zijn wij zeer flexibel en competitief. De producten die Jansen Machinebouw vervaardigt zijn bestemd voor verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en productie- & verpakkingsindustrie.

Ons werk bestond uit het uitwerken van het aangeleverde ontwerp gemaakt door CT-Design en het en realiseren van de website. Tevens hosten wij de website. Deze website is zoals veel van onze sites uitgerust met CMS zodat de klant makelijk en eenvoudig zelf wijzigingen aan zijn site kan doorvoeren.