Portfolio

Meggy van Hoof Beelden & Schilderijen
Dierenpension Ex-kuus
BijdeTantes - Smaak met vermaak!
Dennenburg - Het boeren beleven
Zo'ndag
Carmen Lingerie en Badmode
Bungalowpark Vogelenzang
Valeres Industriebouw
Meggy van Hoof Beelden & Schilderijen
Klant:
Meggy van Hoof Beelden & Schilderijen

Website:
https://meggyvanhoof.nl/

Voor de website van Meggy van Hoof verzorgde Het Collectief het ontwerp en de uitvoering daarvan. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Door het toevoegen van een op maat gemaakt CMS systeem is het voor de klant erg gemakkelijk de content te beheren.

Dierenpension Ex-kuus
Klant:
Dierenpension Ex-kuus

Website:
https://ex-kuus.nl/

Dierenpension Ex-Kuus is gelegen in de natuurrijke- en landelijke omgeving van de Kempen, in de plaats Casteren. Steden als Eindhoven en Tilburg liggen op 20 minuten afstand. In ons pension zijn zowel honden, katten als kleine huisdieren welkom. Zij kunnen hier voor een korte- of langere periode verblijven. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van dagopvang.

Voor de website van Dierenpension Ex-Kuus verzorgde Het Collectief het ontwerp en de uitvoering daarvan. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Door het toevoegen van een op maat gemaakt CMS systeem is het voor de klant erg gemakkelijk de content te beheren.

BijdeTantes - Smaak met vermaak!
Klant:
BijdeTantes - Smaak met vermaak!

Website:
https://www.bijdetantes.nl

BijdeTantes komen langs in vol ornaat met hun prachtige caravan. De hilariteit begint al aan de voordeur waar wij uw gasten ontvangen. We zingen een lied en zorgen voor vertier. Kortom volop smaak en daarnaast ook heerlijke smaak!
BijdeTantes ontzorgt u met alle plezier op het feestje. U hoeft dus nergens aan te denken; we houden de tafels schoon, zorgen dat iedereen goed gehydrateerd blijft :) en dat niemand met een lege maag naar huis gaat. Onze geweldige caravan zorgt voor een leuke aankleding bij iedere gelegenheid.

Ons werk bestond uit het uitwerken van het kekozen ontwerp en het en realiseren van de website.
Tevens hosten wij de website en e-mail. Deze website is zoals veel van onze sites uitgerust met CMS zodat de klant makkelijk en eenvoudig zelf wijzigingen aan zijn site kan aanbrengen. 

Dennenburg - Het boeren beleven
Klant:
Dennenburg - Het boeren beleven

Website:
http://dennenburg.nl/

Melkveebedrijf Dennenburg is in bezit van de familie Meulenbroeks; Wil, Mariëtte, Rick, Joris, Maartje en Dries, is een moderne melkveehouderij gelegen in het buitengebied van het dorp Lage Mierde.

Het is een zogenaamde ”ontginningsboerderij”, waarbij de gronden midden jaren vijftig van de vorige eeuw ontgonnen zijn. Deels als landbouwgrond, deels voor de productie van hout.

Door grootschalige ruilverkaveling in de Kempen midden jaren zestig van de vorige eeuw, is het melkveebedrijf gebouwd op de huidige locatie. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een omvang van ruim tweehonderd melkkoeien met bijbehorend jongvee. Een mooi bedrijf op een prachtige locatie.

Voor de ontwikkeling van deze website maakte Het Collectief zowel het ontwerp als de uitvoering daarvan. 

Zo'ndag
Klant:
Zo'ndag

Website:
https://www.zo-ndag.nl/

Zo'ndag - Beschermd wonen, ambulante begeleiding, begeleid wonen in de Kempen

Zoeken naar de juiste thuisbegeleiding of beschermde woonvorm is een moeilijk proces. Iedereen is op zijn eigen manier bijzonder en dat maakt begeleiding persoonlijk. Eén ding is voor iedereen echter gelijk, en dat is de wens van een fijne dag. Een dag waarop je mag zijn wie je bent. Met een persoonlijke benadering en zorg op maat, werken we elke dag aan zo’n dag!

Carmen Lingerie en Badmode
Klant:
Carmen Lingerie en Badmode

Website:
https://carmenlingerieonline.nl/

Jouw keuze haalt het mooiste in jou naar boven... je pasvorm haalt de beste service in Carmen Lingerie naar boven

Voor de website van Carmen Lingerie verzorgde Het Collectief het ontwerp en de uitvoering daarvan. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Door het toevoegen van een op maat gemaakt CMS systeem is het voor de klant erg gemakkelijk de content te beheren.

Bungalowpark Vogelenzang
Klant:
Bungalowpark Vogelenzang

Website:
http://www.bungalowparkvogelenzang.nl/

Bungalowpark Vogelenzang, gelegen in het Brabantse Lage Mierde, telt 22 stenen bungalows die geschikt zijn voor vier tot zes personen. De bungalows staan verspreid bosrijk een terrein van 60.000 vierkante meter, zodat een ruime mate van privacy is gewaarborgd.

Voor de website van Bungalowpark Vogelenzang verzorgde Het Collectief het ontwerp en de uitvoering daarvan. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Door het toevoegen van een op maat gemaakt CMS systeem is het voor de klant erg gemakkelijk de content te beheren.

Valeres Industriebouw
Klant:
Valeres Industriebouw

Website:
http://www.valeres.be

VALERES Industriebouw is al jarenlang de specialist in het ontwerpen en realiseren van bedrijfsgebouwen in elke gewenste vorm en in elk gewenst formaat, geheel conform uw persoonlijke wensen en eisen.

Voor de website van VALERES verzorgde Het Collectief het ontwerp en de uitvoering daarvan. Deze site is geheel responsive, waardoor deze zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel juist wordt weergegeven. Door het toevoegen van een op maat gemaakt CMS systeem is het voor de klant erg gemakkelijk de content te beheren.